Bonusuri Pariuri Sportive

Daca sunteti in cautarea celor mai bune bonusuri la pariuri sportive, oferite de casele de pariuri online, ati nimerit bine. Noi ne-am hotarat sa dam o mana de ajutor tuturor pariorilor, si sa prezentam cu promptitudine cele mai bune si seriose bonusuri si promotii la pariuri sportive online, ca dumneavoastra pariorilor sa faceti predictii sportive de calitate.

 

Descoperiti ce bonusuri va ofera agentiile de pariuri online pentru prima depunere, va oferim cele mai bune agentii de pariuri sportive online cu interfata in limba romana si bonusurile oferite de acestea. Majoritatea agentiilor de pariuri sportive online va ofera un bonus la prima depunere, de exemplu daca depuneti 200 RON la Bet365.com veti primi 200 RON gratis sa pariati online.

 

Multi agenti de pariuri ofera clientilor noi un asa numit bonus de inregistrare sau un bonus oferit la prima depozitare. Acest bonus este conditionat de deschiderea unui cont sau de prima plata. Marimea acestui bonus este de obicei exprimat in procente pe baza primului transfer si este oferit o singura data.

 

Exemplu: 50% Bonus de pana la 50 de Euro. » Bonus-ul maxim (50 EUR) il primiti atunci cand transferati 100 EUR. Daca platiti de exemplu 50 EUR, atunci primiti un bonus de 25 EUR.

 

Alaturi de bonusul de transfer mai avem si alte promotii ca de ex. Free Bets, Refer-A-Friend-Bonus, Reload-Bonus precum si Money-Back-Specials, care sunt concepute pentru clientii inregistrati.

 

Deschideti-va cont la unibet sau netbet, maxbet winmasters astazi si solicitati Bonusul Initial de 100%.

 

Pentru toti cei care sunt pasionati pe langa pariuri sportive si de Poker, Cazino sau Skill Games, atunci trebuie sa stiti ca exista bonus-uri interesante. Despre aceste actiuni gasiti informatii detaliate in sectiunea noastra de Poker, Cazino si Jocuri.

Gambling-Affiliation

Aici gasiti informatii despre cele mai bune oferte de bonus si promotii pariuri sportive online.