Casa de pariuri sportive Netbet

Netbet este casa de pariuri cu cei mai multi ani de experienta in spate, totul a inceput in urma cu mai bine de 60 de ani, o companie creata in anul 1946 care si-a inceput activitatea ca si casa de pariuri offline in 1963 cand casele de pariuri au devenit legale si au peste 10 ani de experienta in varianta online.

Gambling-Affiliation

La Netbet aveti posibilitatea sa pariati pe un numar de peste 30 de sporturi, atat pariuri normale cat si pariuri live pe cote foarte bune.

Gambling-Affiliation

Netbet va ofera pentru un cont nou deschis un pariu gratis de 40 lei (plasati primul pariu de minim 40 lei in primele 30 de zile de la deschiderea contului si Netbet va va credita in maxim 48 de ore pariul gratuit de 40 lei in contul dumneavoastra).

 

Cum sa beneficiati de Pariul Gratis de 10€ (40 RON) !

 

Deschideti un cont cu Netbet, plasati un pariu de 10€ (sau 40 RON) si veti primi un PARIU GRATIS de 10€ (sau 40RON)!

 

Pariul Gratis va fi creditat in contul dvs in termen de 48 ore si va fi disponibil in balanta Promo Cash.

Gambling-Affiliation

Termenii si Conditiile promotiei:

 

 1. Primul pariu trebuie plasat in termen de 30 de zile de la deschiderea contului. In cazul in care primul pariu plasat are trei sau mai putine selectii trebuie sa contina cel putin o selectie cu cota de 2.00 sau mai mare. Daca are patru sau mai multe selectii, pariul poate avea si cote sub 2.00. Pariurile declarate nule nu vor fi luate in considerare. “Primul pariul” este considerat primul pariu in ordine cronologica (data, ora). Oferta NU este valabila pentru bilete de pariu care contin mai multe pariuri (exemplu: 4 selectii pe care se pariaza 6 duble). Cotele combinate nu se califica. Pariul gratis poate fi selectat in Biletul de pariuri prin simplul clic pe casuta “Folositi Promo cash”.
 2. Pariurile cu promo cash trebuie sa fie plasate separate de pariurile cu bani reali.
 3. Fondul promo trebuie utilizat in termen de 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta devine zero.
 4. In cazul pariurile plasate cu promo cash se intoarce in balanta dvs numai profitul (castigul) care depaseste miza promo pariata, dar nu si miza promo folosita in plasarea pariului.
 5. Netbet incurajeaza jucatorii sa participe la aceste promotii, dar sa nu se faca abuz. In caz de abuz Netbet va va retrage privilegiul de a participa la aceste promotii si contul dvs va fi inchis fara drept de a mai fi redeschis.
 6. Datorita termeniilor si conditiilor emitentilor bancari, numai titularul cardului este autorizat sa il foloseasca. In cazul in care veti folosi metode de depunere in numele unei alte persoane, contul dvs va fi inchis fara drept de a mai fi redeschis.
 7. Oferta este valabila pentru jucatorii care au implinit 18 ani.
 8. Aceasta oferta nu poate fi folosita in combinatie cu o alta oferta.
 9. Aceasta oferta este valabila pentru rezidentii tarilor in care participarea este legala.
 10. Oferta nu este valabila pentru clientii existenti Netbet.
 11. Aceasta oferta este disponibila doar jucatorilor noi ai casei de pariuri Netbet sau ai oricarui site partener.
 12. Netbet isi rezerva dreptul de a retrage castigul clientilor, in cazul in care se considera ca sunt implicati in sindicate sau intelegeri secrete.

 

Gambling-Affiliation

 1. Pariurile plasate pe Cursele de cai SUA nu se califica pentru aceasta oferta.
 2. Oferta este valabila o singura data pentru fiecare client nou. Identitatea clientului este stabilita pe baza uneia sau tuturor valorilor din lista urmatoare: nume, adresa de domiciliu, adresa e-mail, adresa IP, numar card de credit / debit, PC sau alte forme de identificare care pot fi solicitate.
 3. Netbet isi rezerva dreptul de a suspenda plata unui bonus in cazul in care considera ca s-a realizat un abuz si/ sau in cazul in care termenii si conditiile promotiei nu au fost respectati, sau orice neregularitate in ceea ce priveste pariurile plasate pe site-ul nostru. Decizia luata de Netbet este finala.
 4. Netbet isi rezerva dreptul de a retrage sau a modifica aceasta oferta in orice moment, fara notificarea prealabila.
 5. Oferta este valabila numai pentru jucatorii cu rezidenta in Romania.
 6. Oferta este valabila numai pentru conturile in Euro sau RON.