Casa de pariuri sportive Unibet

Casa de pariuri sportive Unibet Group Limited este una din cele mai importante case de pariuri sportive online si companii de jocuri de noroc online din Marea Britanie si Europa. Licentiat in Regatul Unit. Unibet are peste 700 de angajati si 1,5 milioane de clienti activi in 140 de tari. Noi consideram ca Unibet ofera servicii constant bune, o gama larga de pariuri si cote mari in special pentru fotbal european (cote de 4.00 sau mai mari). Unibet este cel mai popular site de pariuri si este recomandat de foarte multi pariori cu experienta.

Unibet accepta conturile de utilizatori in 27 monede straine si ofera avantajul de a juca cu un “singur cont de jucator” la platformele de Pariuri Sportive, Casino si Poker.

Depozite: Echipa Unibet este serioasa cu privire la protectia jucatorilor, acest site este usor de utilizat si accepta urmatoarele metode: Carduri de debit Visa, Mastercard, Eurocard, Neteller, Delta, Maestro, Moneybookers Western Union, EntroPay, Click2Pay.

Retrageri cu Unibet:

Aveti posibilitatea sa retrageti castigurile in orice moment, nu exista reguli. Cartile de credit emitente si bancile percep o mica taxa, dar fara taxe puteti folosi Moneybookers Entropay sau Click2Pay, sunt toate rapide si gratuite. Unibet este o casa de pariuri online care ofera o mare varietate de evenimente sportive pentru a plasa pariuri online.

Ele ofera multe din aceleasi evenimente sportive ca alte site-uri de exemplu: baseball, fotbal, sporturi cu motor, NASCAR, ciclism, darts rugby, snooker,tenis etc. Ei au, de asemenea, o lista cu un numar de sporturi de iarna pentru a alege de exemplu: schi si biatlon. Unibet ofera un bonus de 200 ron, oferta valabila pentru toti utilizatorii din Romania.

 

Unibet este casa de pariuri ideala pentru jucatorii care pariaza de obicei sume mici si mijlocii precum si pentru jucatorii care prefera ca agentia de pariuri sa aiba o oferta foarte bogata de pariuri.

Click aici pentru a deschide un cont la Unibet si a incasa bonusul de 100% pana la 200 Ron.

Casa de pariuri Unibet exceleaza la capitolul relatii cu clientii, cea mai utilizata metoda de contact este Live Chat-ulc are este disponibil 24/7 astfel incat orice problema aparuta se poate rezolva rapid. Optiunea de Live Chat este disponibila si in limba romana. Pe langa optiunea de Live Chat mai exista si optiunea de contact prin telefon, astfel casa de pariuri Unibet pune la dispozitia clientilor un numar gratis in Romtelecom 0800894754. Daca nici una dintre cele doua optiuni nu va convin atunci puteti contacta unibet si la adresa de email.

Site-ul Unibet are un design profesionist astfel incat se poate cu usurinta alege pariurile si administra pariurile.

 

La inregistrare casa de pariuri Sportive Unibet ofera un bonus de 100% pana la 200 Ron.In ultimii ani casa de pariuri Unibet a oferit bonusuri si cu diverse ocazii de exemplu: campionatul mondial de fotbal, inceperea sezonului fotbalistic

 

Unibet nu prea prezinta dezavantaje pentru pariorii din Romania, poate un dezavantaj ar fi faptul ca uneori la competitiile majore de tenis se percepe o taxa de 5-10 euro pentru a putea viziona transmisiunile sportive, dar aceasta taxa de 5-10 se compenseaza prin oferirea unui bonus egal cu valoarea taxei de vizionare.

 

Siguranta oferita utilizatorilor este punctul forte al casei de pariuri Unibet. Daca comparam unibet cu alte case de pariuri se observa ca multe sunt licentiate in paradisuri fiscale dar Unibet este licentiata in Marea Britanie unde functioneaza de peste 30 de ani fara probleme.