Casa de Pariuri Winmasters

Winmasters este o agentia de pariuri online foarte populara in toate colturile lumii pentru serviciile de cea mai buna calitate pe care le ofera unui numar impresionant de pariori. Gambling-Affiliation este o agentia de pariuri online infiintata in anul 2001 de catre Holger Kristiansen, care a cunoscut un mare succes in ultimii ani datorita promotiilor si cotelor atractive pe care le ofera tuturor clientilor sai.

Gambling-Affiliation

Casa de parirui Gambling-Affiliation a fost lansata de Danezi, dar in timp Winmasters a fost achizitionata secvential de grupul MTC. Winmasters a ramas in continuare o casa puternica pe piata Nordica si Daneza. Winmasters va ofera o sectiune draguta de sporturi nordice, ceea ce ii face intr-un oarecare mod unici.

Gambling-Affiliation va ofera un bonus atractiv la inscriere, bonusul oferit de Winmasters va fi creditat in cont imediat ce ati efectuat prima depunere.

La Pariuri Sportive Online bonusul este de 50% pana la 30£

Gambling-Affiliation

La Casino bonusul este de 100% pana la 100 £

Metode depozitare:

-Transfer Bancar

-card Credit/Debit

-Moneybookers

-NETeller

Metode retragere:

-Transfer Bancar

-card Credit/Debit

-Moneybookers

-NETeller

Depunere minima: 15 EURO

Gambling-Affiliation

Winmasters poker le ofera clientilor sai o multime de turnee impresionant cu premii extraordinare. Partea buna este ca acesta le pune la dispozitie si o multime de turnee freeroll. Oricand aveti o nelamurire sau vreo problema cu privire la serviciile de poker pe care Winmasters poker

Deschideti-va un cont chiar acum si efectuati o depunere pentru a putea incasa un bonus excelent de 50% pana la suma de 30 de lire. Acest bonus reprezinta numai o mica parte din bonusurile si promotiile extraordinare pe care Winmasters vi le rezerva !