Creează-ți propriul bilet la case de pariuri online

Atunci când vorbim despre case de pariuri online, primul gând ne duce spre celebrele ghișee de la cursele de cai sau de ogari din Marea Britanie, unde pariorii de duminică simțeau adrenalina la nivel maxim. Același lucru este valabil astăzi și în cazul unei case de pariuri online, cu diferența că senzațiile nu mai sunt trăite pe stadion sau pe hipodrom, ci în fața calculatorului. Iar pentru cei aflați în continuă mișcare, acest lucru se poate produce inclusiv din fața unui aparat smartphone. Practic, odată ce ai o legătură stabilă la internet, poți accesa case de pariuri online de oriunde din lume. Tot ceea ce îți trebuie este un cont valid de jucător și niște bani în cont. Iar dacă banii constituie o problemă și vrei neapărat să joci, nu trebuie să îți faci griji. Poți paria în voie din bonusurile și premiile oferite cu generozitate de nenumăratele case de pariuri online deschise în ultimii ani.

Avantaje la case de pariuri online

Te vei întreba poate ce avantaje ai la casele de pariuri online față de cele clasice, cu plata la ghișeu. Primul lucru este legat chiar de plățile efectuate de tine și de mizele plasate. Astfel, toate operațiunile tale financiare se desfășoară acum din fața calculatorului, în vreme ce drumurile la ghișeu pentru completarea și depunerea biletelor au devenit istorie. Dar, poate că primul și cel mai important lucru la o casă de pariuri online este că beneficiezi de libertate și flexibilitate totală în ceea ce privește completarea biletelor. Astfel, acum nu mai ești constrâns să pariezi într-o schemă prestabilită de operatorul online, ci poți să îți creezi propriul tău bilet, în funcție de personalitatea, stilul de pariere și tipul de sport sau de meci ales de tine.

Unul sau mai multe meciuri?

Pentru cei care până nu demult erau învățați cu un singur tip de pariuri, la Loto Pronosport, acum au posibilitatea de a-și alege câte meciuri doresc pe un bilet. Pentru aducere aminte, trebuie să spunem că la Pronosport erai încorsetat să pariezi pe toate cele 13 meciuri din grila prestabilită de operatorul de stat, în speță – Loteria Națională. Acum, poți paria pe un singur meci, pe două sau pe câte crezi că ai nevoie pentru a-ți majora șansele de câștig. Prin urmare, poți alege un singur meci, dar să pariezi pe mai multe evenimente din acesta, precum număr de goluri, număr de cornere sau de cartonașe galbene acordate pe parcursul partidei. Dacă ești la tenis, de asemenea, poți indica numele câștigătorului, dar la fel de bine poți opta pentru numărul de ași sau pentru cel al greșelilor personale trecute în dreptul fiecărui jucător.

Bilete cu pariu normal sau la pariuri live?

Nu în ultimul rând, ai posibilitatea de a paria pe sistemul clasic, în care plasezi o miză înainte de fluierul arbitrului, după care aștepți liniștit rezultatul, văzându-ți în continuare de activitățile zilnice. Pentru cei pasionați însă, există posibilitatea plasării unei mize la paruri live, unde nu mai depinzi de fluierul arbitrului. Aici, poți paria în orice minut al jocului dorești, cu niște cote de câștig net superioare celor aferente pariului clasic.