Motivatie Pariuri

DACA ATI ACCESAT SECTIUNEA INCEPATORI A SITE-ULUI EPARIURISPORTIVEONLINE, INSEAMNA CA DORITI SA AFLATI CAT MAI MULTE DIN TAINELE PARIURILOR SPORTIVE ONLINE.

 

Pe langa ghidul pariurilor online, va prezentam in primul rand avantajele pe care pariurile sportive online le ofera, comparativ cu agentiile de pariuri clasice:

Avantaje pariuri sportive online:

Este eliminata taxa de 15% din suma pariata pe fiecare bilet pe care il jucati. La prima vedere poate nu pare mare acest procent dar daca  pariati in fiecare luna 100 Ron atunci 15 Ron reprezinta doar taxe iar dumneavoastra de fapt pariati doar 85 Ron.

Pe langa taxa de 15 % un alt avantaj major este eliminarea obligativitatii de a paria minim 3 meciuri pe un singur bilet. Aceasta regula era un mare avantaj pentru casele de pariuri sportive clasice pe evenimente din sport, deoarece reducea  foarte mult probabilitatea de castig a unui bilet.

Puteti efectua pariuri sportive la orice ora, casele de pariuri sportive neavand program precum agentiile  de pariuri sportive clasice .

Cotele pentru un anumit eveniment difera un pic de la o casa de  la alta, posibilitatea de a avea cont la mai multe case de pariuri va ofera oportunitatea de a pune un pariu pe un anumit eveniment pe cota maxima disponibila la casele de predictii online.

De asemenea la casele de predictii sportive online aveti posibilitatea de a vedea statisticile echipelor pe care doriti sa pariati precum si clasamente din fotbal actualizate la zi.

Un lucru care le place pariorilor care isi deschid prima data un cont la o casa de pariuri sportive este ca primesc bonusuri. De obicei bonusurile sunt substantiale (de exemplu acum Bet365 ofera 200 Ron bonus).

Un mare avantaj oferit de casele de pariuri sportive online este posibilitatea de a urmari live diferite evenimente din sport, astfel in timp ce urmariti un meci aveti posibilitatea sa puneti o predictie pe respectivul eveniment sportiv.

Taxa pentru fiecare bilet jucat este de 0 USD, RON sau EURO !!! – indiferent de cit pariezi. Nu exista nici o taxa pe cistigul primit.

Poti paria de oriunde ai acces la Internet – acasa, la serviciu sau chiar la un Internet Cafe la orice ora vrei – sistemul de pariuri sportive e deschis 7 zile pe saptamina , 24 de ore pe zi

Casele de pariuri cele mai renumite au interfata in limba romana!! (Dar si celelalte case de pariuri au o interfata prietenoasa usor de navigat)

Numar de telefon pentru suport  netaxabil din Romania si alte tari !

Nu exista o limita a sumei pe care o poti câstiga, iar sumele minime pe care o poti paria sunt de 0.10 USD sau 0.4 RON

Poti paria pe evenimente care se desfasoara live cu cote care se schimba in timp real !!! (bet 365 exceleaza!)

Suma minima de depus este doar de 10 USD sau 7 EUR

Alte Bonsuri la inscriere sau cind jucati pe Internet