Pariuri sportive handicap asiatic

Optiunea Handicap Asiatic ofera valoare sporita pariorului si are un potential de risc mai redus decat parierea in stil “Castig-Egal-Castig”. Trebuie sa selectati echipa favorita care sa depaseasca un handicap sau care sa se opuna unei echipe favorite care utilizeaza un handicap. Tipul de pariu Handicap Asiatic este alcatuit din doua componente, linia de handicap si linia de bani.

Handicap (0)

Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul. Daca partida se incheie la egalitate (0 goluri diferenta), suma pariata vi se returneaza.

Handicap (+0.25)

Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul. Daca partida se incheie la egalitate, pariul se imparte in doua – o jumatate a mizei se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata in contul dumneavoastra.

Handicap (+0.50)

Castigati daca echipa pe care ati pariat termina partida la egalitate sau invinge.

Handicap (+0.75)

Castigati daca echipa pe care ati pariat termina partida la egalitate sau invinge. Daca este invinsa la un gol diferenta, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (+1)

Castigati daca echipa pe care ati pariat termina partida la egalitate sau invinge. Daca este invinsa la un gol diferenta, suma pariata vi se returneaza.

Handicap (+1.25)

Castigati daca echipa pe care ati pariat termina partida la egalitate sau invinge. Daca este invinsa la un gol diferenta, pariul se imparte in doua – o jumatate a mizei se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata in contul dumneavoastra.

Handicap (+1.5)

Castigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferenta.

Handicap (+1.75)

Castigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferenta. Daca este invinsa la doua goluri diferenta, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (+2)

Castigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferenta. Daca este invinsa la doua goluri diferenta, miza pariata vi se returneaza.

Handicap (+2.25)

Castigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferenta. Daca este invinsa la doua goluri diferenta, pariul se imparte in doua – o jumatate a mizei se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata in contul dumneavoastra.

Handicap (+2.5)

Castigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la mai putin de trei goluri diferenta.

 

Handicap (-0.25)

Castigati daca echipa pe care ati pariat invinge la cel putin un gol diferenta. Daca partida se incheie la egalitate, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (-0.5)

Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul.

Handicap (-0.75)

Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de un gol, pariul se imparte in doua – o jumatate a mizei se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata in contul dumneavoastra.

Handicap (-1)

Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de un gol, miza pariata vi se returneaza.

Handicap (-1.25)

Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de un gol, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (-1.50)

Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta.

Handicap (-1.75)

Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de doua goluri, pariul se imparte in doua – o jumatate se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata in contul dumneavoastra.

Handicap (-2)

Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de doua goluri, miza pariata vi se returneaza.

Handicap (-2.25)

Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de doua goluri, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (-2.50)

Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta.