Pariuri Sportive Maxbet

Un pariu gratuit de 80 RON: singura ofertă de bun venit fără niciun risc de pe internet!

Oferta noastră este cât se poate de clară: deschideţi un cont, plasaţi primul pariu sportiv online în limita a 80 RON, iar dacă pierdeţi, noi vă rambursăm miza şi vă puteţi retrage banii. Aveţi şansa de a câştiga bani fără să vă coste nimic.

Un pariu sportiv absolut GRATUIT, fără trucuri ascunse, fără restricţii.
De exemplu:

ţi să pariaţi 80 RON că Manchester United o va învinge pe Chelsea. Urmaţi aceşti paşi:

1. Înregistraţi-vă pe Maxbet

Completaţi formularul de înregistrare şi validaţi înregistarea prin intermediul mailului de confirmare pe care vi-l trimitem.

2. Deschideţi un cont

Depozitaţi 80 RON în contul dvs. Nu puteţi pierde, deoarece vom plăti noi primul pariu sportiv online pentru dvs, dacă este necâştigător.

3. Plasaţi un pariu sigur

Dacă cotele ca Manchester United să bată Chelsea sunt 5.00 şi pariul este câştigător, veţi primi:

80 RON X 5 = 400 RON

Dacă pierdeţi, miza dvs de 80 RON va fi rambursată în contul dvs Maxbet! Nu aţi pierdut nimic şi v-aţi bucurat de experienţa de a face un pariu adevărat. Nu rataţi!

4. Oferta este valabilă doar pentru noii utilizatori Maxbet şi se aplică la toate pariurile sportive online cu excepţia pariurilor de tip Sistem (nu multiple, dar sisteme precum 2/3, yankee ş.a.m.d.) şi a grilelor Maxbet14.

5. Doar primul dvs pariu va fi rambursat. Pentru a profita la maximum de această ofertă, pariaţi dintr-o dată suma de 80 RON.

6. Orice bonus oferit de noi este limitat la unul pentru un cont, acest lucru reprezentând nu mai mult de un bonus per adresă de IP.