Pariuri Sportive simple vs. pariuri combinate

Probabil toti pariorii au avut la un moment dat aceasta dilema, care pentru unii dintre ei va ramane de maxima actualitate pe durata intregii “cariere”: “Care pariuri sportive online ma vor ajuta sa castig mai multi bani: pariuri simple sau pariuri combinate?” Pentru a intelege mai bine aceste tipuri distincte de pariuri si a da eventual un raspuns definitiv acestei intrebari este util sa comparam esenta celor doua metode de pariere.

Pariuri Sportive simple

Pariurile sportive online simple reprezinta baza tuturor pariurilor sportive si sunt recomandate celor dispusi sa investeasca o suma importanta de bani, fiind dispusi sa petreaca timp suplimentar pentru a aduna toate informatiile disponibile. Casele de pariuri sportive online sunt intotdeauna preocupate sa speculeze tendinta pariorilor de a paria pe favorite si ofera cote nejustificat de mici insa chiar si ele sunt obligate sa isi adapteze oferta pentru a ramane competitive. Concluzia este aceea a pariurile simple sunt cea mai buna alegere pentru cei care dispun de un buget sufficient de mare si au rabdare pentru a astepta ocaziile ideale, in loc sa lase norocul sa le influenteze castigurile.

Unele case de pariuri sportive online locale nu permit parierea pe un singur eveniment iar oamenii nu au alta alternativa decat aceea de a combina mai multe meciuri pe acelasi tichet. Este o decizie foarte riscanta, motiv pentru care va sugeram sa evitati acest tip de pariuri care reduce dramatic sansele de castig. De aceea casele de pariuri online reprezinta o alternative viabila, oferind cote mai mari, au o oferta mai bogata si nu in ultimul rand nu au nici o restrictie in ceea ce priveste modul de pariere.

Exista bineinteles tentatia coplesitoare de a maximiza profitul prin combinarea mai multor pariuri considerate a fo sigure, dar adevarul e ca surprizele incredibile apar din cand in cand iar frustrarea cauzata de un asemenea scenariu este considerabila. Uneori cotele sunt pur si simplu prea mici pentru ca un pariu solo sa merite pus iar acest fapt va duce inevitabil la tentatia de a-l combina cu un eveniment similar, una din cele mai frecvente greseli comise de pariori.

In loc sa pierdeti timp cautand meciurile potrivite a fi combinate e mai intelept sa reanalizati cotele si sa decideti daca valoarea oferita depaseste riscul asumat. In cazul in care concluzia este una favorabila iar meciul respective merita pariat atunci solutia corecta este de a miza o suma mai mare in loc sa adaugati un meci suplimentar care sa creasca putin cota.

Pariuri Combinate

Nu uitati faptul ca intotdeauna casele de pariuri sportive online se bucura sa aiba cat mai multi client care aleg pariurile combinate, in speranta ca vot face mai multi bani intr-un timp mai scurt, riscul crescand proportional cu numarul de meciuri adaugate. In schimb orice tipster respectabil va va sfatui sa evitati acest timp de pariu si sa mizati constant pe cate un singur meci chiar daca profitul nu e asa mare dupa o serie excelenta.

Pariurile sportive online trebuiesc privite ca o investitie pe termen lung si nu ca jocuri de noroc , iar pariurile pe un singur meci au tocmai acest scop: reducerea riscurilor.