Strategii Pariuri Sportive

Pariuri sportive online vine in sprijinul pariorilor incercand sa prezinte cele mai bune strategii si ponturi pentru ca predictiile dumneavoastre sa fie intotdeauna castigatoare.

Cum castigati bani fara nici un risc?

Simplu. Diferitele agentii de pariuri sportive online ofera bonusuri in bani pentru cei ce pariaza pentru prima data la ei in speranta de a invinge concurenta si de a atrage cat mai multi pariori. Desi sunt impuse uneori anumite conditii, cu ajutorul sfaturilor noastre puteti castiga aceste bonusuri de la toate casele de pariuri fara a pierde nimic iar apoi sa va retrageti banii obtinand un profit de aproape 100%. Cu alte cuvinte banii investiti se vor dubla.

Cititi cu atentie urmatorul exemplu ipotetic si veti intelege

Luam doua agentii de pariuri, A si B. Oferta acestora este asemanatoare: un pariu gratuit de pana la 20$ celor ce joaca pentru prima data. Ce inseamna asta: daca depuneti pentru prima data la agentia respectiva 20$ si pariati pe un singur eveniment 20$ dupa aceea indiferent de rezultatul pariului veti primi cadou inca un pariu gratuit in valoare de 20$.

Cum procedati?

 

Depuneti simultan la agentia A si B cate 20$. Alegeti de exemplu un meci de tenis echilibrat, cu cota de 1.9 si pentru rezultatul 1 si pentru rezultatul 2. Veti paria atunci 20$ pronostic 1 la agentia A si 20$ pronostic 2 la agentia B. Automat la o casa de pariuri veti pierde iar la alta veti castiga dar la ambele veti primi cadou 20$. La final veti avea la o agentie 20$ iar la celalata aproape 60$ (40 castigarea pariului + 20 bonusul oferit). In total veti avea aproximativ 80$ cu numai 40 investiti. In concluzie, castigati fara sa riscati absolut nimic. Continuati procedeul cautand alt meci de tenis pentru a ajunge intr-un final sa nu mai aveti nici un ban la una din agentiile de pariuri dar aproape 80$ la cealalta. Scoate la final banii castigati si repetata procedeul la alte agentii de pariuri ce ofera bonus-uri. Un lucru foarte impotant de retinut este ca puteti sa va dublati banii pariind si la meciurile de fotbal cu conditia sa aplicati aceasta metoda simultan la trei case de pariuri diferite.

 

Ponturi Pariuri Sportive

Aceste pariuri sunt pentru pariorii care deja activeaza in `domeniu` de ceva vreme si stiu cam cum merge treaba. Ele pot fi numite `strategii avansate` si nu sunt la indemana oricui. Trebuie sa cunosti foarte bine meciurile, echipele sau jucatorii implicati, pentru a face ceva si a castiga un ban frumos.

 

O sa incerc sa va expun mai jos cateva variante de pariuri pentru avansati. Mai ales ca la aceste pariuri aveti cote mai bune, nu exagerati cu pariurile si nu va lacomiti. Lacomia poate fi primul pas spre `curatare`. Il al doilea rand, chiar daca o sa castigati cateva pariuri (3-4 la rand), nu deveniti prea increzatori si ramaneti pe aceeasi linie.

 

Scorul corect

 

Aceasta metoda de pariu aduce foarte multi bani caselor de pariuri, care profita de `inocenta` sau dorinta de castig rapid al unora. De obicei vedem aici cote de minim 5.5 sau 6. Cotele sunt bune, dar sansele dumneavoastra de castig nu sunt chiar asa de mari. Intr-un meci in care pariati ca se inscriu maxim 3 goluri, veti avea 10 combinatii. Va puteti da astfel seama ca nu este tocmai sigur pariul pe care il faceti.

Care echipa inscrie prima?

 

Si aici cotele sunt frumusele si fac cu ochiul. Problema este ca am vazut de prea multe ori cum echipele mari sunt conduse, chiar pe teren propriu, si apoi castiga. Sa iau un exemplu pe care l-am simtit pe pielea mea. Juventus a luat gol in doua meciuri la rand, ambele pe teren propriu, de la echipe care se luptau sa scape de retrogradare. Daca nu ma insel una dintre echipe era Messina. Eu am pus pe acele meciuri ca Juventus inscrie prima, dar ei au luat gol rapid. O data in minutul 3 si alta data in minutul 5 sau 6. Chiar daca ei au castigat dupa aceea, eu am pierdut banii. Asa ca, sfatul meu este sa nu jucati pe acest tip de pariuri.

 

Sub / Peste

 

Mai cunoscut decat cele de mai sus, acest pariu apare la casele de pariuri sub denumirea de under / over. Este si acesta, ca toate, un pariu riscant, dar este agreat de pariori pentru ca nu trebuie sa ghiceasca nimic in afara de cate `cam cate goluri sau puncte` se inscriu. De obicei, la fotbal, optiunea este de < sau > de 2,5. Multi pariori, dupa cum am spus, agreeaza aceasta varianta. Eu sunt chiar unul dintre acestia. Imi este mult mai usor sa pariez asa. Dar sigur nu trebuie sa va spun de cate ori s-a inscris in minutul 90.

Gol marcat

Acesta este un pariu pe care ai sanse de peste 80 % sa castigi. Dar asta numai in conditiile in care studiezi bine meciul. Spre exemplu, daca ai o echipa de mijlocul clasamentului care joaca cu ultima clasata, parca nu este sigur ca da gol daca nu are in teren cel mai bun atacant si playmaker-ul. Cu toate ca exista si exceptii, va spun ca pentru cei care vor sa parieze 100 euro pe o cota sigura (cu toate ca nimic nu este sigur in pariuri si sport) de 1.15, poate castiga 115 euro. Ideea este ca trebuie sa va ganditi daca merita sa riscati 100 euro doar pentru a castiga 15. Unii merg pe asta. Chiar si eu, dar eu pun cateva meciuri de acest gen pe acelasi bilet. Sa trec macar de o cota de 1,5.